Diagnosticul biblic al bolii spirituale

diagnosticul-biblic-al-bolii-spirituale_1_produs

Descriere

Vlad este un cutezător care bate Ia uşa minţii noastre cu ideile sale, deranjându-ne somnolenţa intelectuală a cutiei doctrinare în care ne-am ascuns. La adăpostul moştenirilor noastre tradiţionale, într-un mozaic de idei preconcepute, auzite şi infuzate de alţii, suntem luaţi prin surprindere de cartea lui Vlad. (…)
Pledoaria lui Vlad este o reîntoarcere la adevărata spiritualitate creştină pentru a trăi o viaţă din belşug. Doar o viaţă în acord cu proiectul iniţial, eliberată de tarele unei religii osificate, de tradiţii şi obiceiuri inutile, poate să ne asigure sănătatea spiritului, minţii şi trupul.
Pastor Petru Lascău
Venind cu un important complex de informaţii din zona medicală, mai exact din domeniul psihiatriei, autorul (de altfel creştin practicant) dovedeşte că toate prejudecăţile pot fi înlăturate, iar ştiinţa şi religia se pot îmbina armonios prin intermediul unei abordări interdisciplinare. Astfel avem de-a face cu o tentativă unică în felul ei, ce vine dinspre medicină spre ştiinţele teologice, pentru a le oferi o complementaritate necesară.

Cartea poate fi comandată de aici:  http://www.edituraecou.ro/carti/diagnosticul-biblic-al-bolii-spirituale-detail 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s