Costuri

Consilierea creștină multidisciplinară este absolut GRATUITĂ !

 

Dacă cineva dorește să dăruiască, banii vor fi folosiți pentru întreținerea și dezvoltarea acestui serviciu. Chiar și printarea acestui material a fost realizată cu ajutorul donațiilor.

 

Notă

 

Terapiile laice care îl exclud pe Dumnezeu din modelul terapeutic ajung la costuri de £80-£150/ședință în funcție de experiența consilierului.

 

Suplimentar, Biserica Sfânta Treime are un contract special de închiriere în care avem o camera separată pentru Consiliere. Unii consilieri călătoresc și 50km pentru a ajunge la sesiuni, iar neprezentarea nemotivată și neanunțată a consiliatului este o problemă cu care încă ne confruntăm. În acest sens, dacă accesați în mod gratuit acest serviciu de consiliere al Bisericii, vă rugăm să respectați programările și consilierii.

 

Întârzierea de 10 minute la ședință conduce la anularea ședinței și necesită o reprogramare pe o altă dată/oră, responsabilitate care revine consiliatului. Nu este corect nici față de noi și nici față de dvs. ca să scurtăm ședința datorita întârzierii, astfel se pot pierde detalii importante din terapie.

 

Mai mult, sunt alții care așteaptă programarea și au venit la timp. Au fost dăți când am acceptat prelungirea sesiunile din motive de întârziere și Biserica a primit avertismente refritoare la contractul de închiriere. Lipsirea nemotivată și neanunțată trebuie discutată și repetarea acestui fenomen va conduce la încheierea consilierii cu persoana respectivă. Există oameni care puteau beneficia de consiliere în acest timp, dar programarea lor a fost făcută la o altă dată pentru a vă prioritiza cererea dvs de consiliere pe care vă rugăm să o respectați.

 

Nimeni nu este obligat să acceseze serviciile de consiliere. Ușile serviciului de Consiliere sunt deschise oricui dorește ajutorul, dar trebuie să respectați cerințele.

 

În concluzie, nimeni NU trebuie și nici nu este obligat să dăruiască, serviciul de consiliere creștină multidisciplinară fiind complet GRATUIT !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s