Cine sunt?

portret

În primul rând sunt creștin și nu mi-e rușine de Evanghelie, nici n-am să-mi cer scuze că sunt creștin și că plăcerea mea e legea Domnului, ajutorul semenului și educația oamenilor pentru ajutorarea celor suferinzi/ formarea de consilieri creștini în model CCM. Sunt mulțumitor Domnului pentru viață, sănătatea multidimensională și harul Său nemărginit față de mine. Cu reverență mă închin și îmi las viața în mâna Sa, iar identitatea mea este în Cristos.

În al doilea rând, cu ajutorul Domnului sunt

  • medic psihiatru creștin (Londra) cu 19 ani de experiență medicală, specialist în reabilitare psihiatrică complexă
  • consilier creștin multidisciplinar și profesor fondator al Școlii de consiliere creștină multidisciplinară unde promovez modelul bio-psiho-socio spiritual cu bază biblică și științifică și auditarea personală creștină (un model orginal pe care Dumnezeu mi l-a descoperit).
  • Am obținut competențele de psiholog psihoterapeut cognitiv-comportamental și psihodinamic (Londra),
  • masterat biotehnologii și genetica bolilor psihice (Cluj),
  • până în 2017 am fost fondator și lector al forumului academic psihiatric postuniversitar(Londra) cu supraspecializare în psihoze, autor de articole de specialitate publicate în reviste științifice (BMJ etc.). Din 2018, cu ajutorul Domnului, am fost parte din echipa de modelare clinică care a deschis o nouă secție de neuropsihiatrie în sistemul public de sănătate din Anglia.
  • autor de cursuri de diplomă postuniversitară în psihiatrie (PGDip) pentru medicii de familie/ GP (Londra),
  • autor de carte creștină . Click aici pentru detalii…
  • distins cu Diploma Ambasadorului pentru promovarea imaginii României în Marea Britanie prin artă și medicină (Londra, 2013). TVR Intenațional a realizat o emisiunea despre mine – Lumea și noi, Între medicină și pictură-Dr Vlad Schlezak click aici sau

În al treilea rând sunt pictor. Pictez de la 3 ani când am avut un strabism greu operabil în epoca de aur. Desenele au fost exercițiile mușchilor oculari pentru care mama a stat 3 ani acasă cu mine, iar Dumnezeu m-a binecuvântat cu vindecare pe lângă talent. Am avut peste 20 de expoziții de artă în țară și străinătate, ultimele 6 în Londra. Am organizat expoziții de artă pentru personalul medical și prima expoziție de artă pentru creștinii din diaspora din Anglia (Londra,2014). Click pe ARTA MEA pentru a vedea tablourile mele sau CONTACT pentru a cumpăra arta mea sau a face pe comandă de un tablou pentru tine, cei dragi sau alte persoane.

În ultimul rând nu pot decât să afirm decât că mai am mult de învățat despre complexitatea creației lui Dumnezeu: OMUL. Cunoaștem puțin și suntem limitați, dar credința în Cristos este răspunsul final.