Cărțile mele

Raspunsurile-Scripturii-Vlad-SchlezakAceastă lucrare este scrisă la cererea studenților și a celor interesați să aibă acces foarte rapid la versete cheie în cele mai multe probleme de consiliere creștină multidisciplinară, Cartea explică modelul de consiliere creștină multidisciplinară, iar în pareta a doua a cărții suntversete clare care se pot aplica în depresii, anxietăți, frici, îngrijorări șimulte alte probleme.

Puteți comanda această carte aici:  https://www.ciresarii.ro/index.php/produs/raspunsurile-scripturii-la-problemele-vietii-vlad-schlezak/ 

 


fb_img_1476975217803

Această lucrare este manualul de consiliere creștină multidisciplinară, un model original de consiliere creștină, dezvoltat cu ajutorul lui Dumnezeu. Considerăm că acest model este științific și Biblic.

 

Puteți comanda această carte aici :http://librariaciresarii.ro/product/consiliere-crestina-multidisciplinara-vladimir-pustan-vlad-schlezak/

  • Personal mai am doar câteva exemplare. Pentru o copie cu mesaj personalizat și autograf vă rog să mă contactați. Preț 10£.

 


lanturile-diavolului

Aceasta lucrare abordeaza din punct de vedere medical si teologic cele mai cunoscute tulburari si boli ale mintii umane.

– Complexele omului;
– Depresia si alte tulburari afective importante;
– Anxietatile, fobiile, atacurile de panica;
– Tulburarea obsesiv compulsiva;
– Autovatamarea, suicidul şi homicidul;
– Tulburarile de somn;
– Problemele sexuale;
– Psihozele, paranoia, delirurile, gelozia, grandiozitatea;
– Schizofrenia;
– Anorexia, bulimia, cleptomania, jucatul patologic;
– ADHD, dizabilitatile de invatare, problemele copilului si ale adolescentului;
– Dementele, boala Alzheimer;
– Abuzul de substante, dependenţa de alcool si de droguri;
– Medicamentele folosite în psihiatrie;
– Notiuni despre evaluarea psihiatrica si investigatii;
– Terapia cognitiv comportamentala, psihoterapia;
– Terapia electro-convulsivanta si multe altele…

Puteți comanda această carte aici http://librariaciresarii.ro/product/lanturile-diavolului-vladimir-pustan/ 

 


diagnosticul-biblic-al-bolii-spirituale_1_produs

Descriere

Vlad este un cutezător care bate Ia uşa minţii noastre cu ideile sale, deranjându-ne somnolenţa intelectuală a cutiei doctrinare în care ne-am ascuns. La adăpostul moştenirilor noastre tradiţionale, într-un mozaic de idei preconcepute, auzite şi infuzate de alţii, suntem luaţi prin surprindere de cartea lui Vlad. (…)
Pledoaria lui Vlad este o reîntoarcere la adevărata spiritualitate creştină pentru a trăi o viaţă din belşug. Doar o viaţă în acord cu proiectul iniţial, eliberată de tarele unei religii osificate, de tradiţii şi obiceiuri inutile, poate să ne asigure sănătatea spiritului, minţii şi trupul.
Pastor Petru Lascău
Venind cu un important complex de informaţii din zona medicală, mai exact din domeniul psihiatriei, autorul (de altfel creştin practicant) dovedeşte că toate prejudecăţile pot fi înlăturate, iar ştiinţa şi religia se pot îmbina armonios prin intermediul unei abordări interdisciplinare. Astfel avem de-a face cu o tentativă unică în felul ei, ce vine dinspre medicină spre ştiinţele teologice, pentru a le oferi o complementaritate necesară.

  • această carte se poate citi la BCU, Cluj, dar nu se mai găsește de cumpărat nici măcar la editură. Mai am doar câteva exemplare. Pentru o copie cu mesaj personalizat și autograf vă rog să mă contactați. Preț 15£.